Deputatul PSD Silviu Macovei s-a specializat în strîns de mîini!

Umblă vorba prin tîrg că o serie de ”aleşi ai poporului” de-ai noştri, ieşeni care va să zică, au avut ca îndeletnicire, timp de aproape patru ani, tăiatul frunzei la cîini.Nici cine ştie ce iniţiative legislative, ca să nu vorbim de vreo lege votată, fără conferinţe de presă în care să ne spună ce au făcut pentru banii pe care li-i plătim lunar.

Acum, în campanie electorală , mare parte din ei devin brusc activi.

De o pildă, deputatul PSD Silviu Macovei. Ne spune onor deputat, pe pagina sa de facebook, că şi-a făcut timp pentru o vizită în comuna Holboca. Nu întrebăm a cîta din acest mandat este. Probabil, prima. Realizarea cea mai importantă din timpul deplasării sale a fost imortalizată prin intermediul aparatului fotografic.

A srîns nişte mîini. E bine şi aşa. Decît nimic…

Postarea este însoţită şi de cîteva vorbe, care ne demonstrează că Macovei are, totuşi, simţ politic. Luaţi de aici fraza cheie.”Știu, poate părem niște ciudați cu măștile pe față, însă grija noastră pentru sănătatea (în primul rând!) oamenilor ne fac să fim prevăzători.”. Adică, e şi cu ursul şi cu doamna profesoară în acelaşi timp, îi înţelege şi îi aprobă şi pe cei cu mască şi pe cei fără de mască. Bravo, domle!

Trimiteti mai departe