Încă un traseist vrea la borcanul cu miere! El vizează preşedinţia CJ Iaşi!

Clubul ”traseiştilor” ieşeni candidaţi la înalte funcţii publice a căpătat un membru nou. Bogadan Abălaşi, fost.., fost.., de ne-ar veni mai uşor să spunem pe unde n-a fost, este candidatul ProRomânia pentru preşedinţia CJ Iaşi.
În acest fel , alegerile din septembrie ar putea deveni o ”afacere” între traseişti.

Candidatul PSD la primăria Iaşi, Camelia Gavrilă, a fost ”transferată” cu ceva ani în urmă de la PNL.Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la CJ, vine tot de la liberali. Victor Chirilă, candidatul Partidului Verde la CJ a trecut pe la PNL şi ALDE.Mihai Chirica, candidatul PNL la primăria Iaşi provine de la social-democraţi.Şi acum, hop şi Abălaşi…

Pe Sorin Iacoban, candidatul ProRomânia la primăria Iaşi şi Petru Movilă, probabil candidat la CJ din partea PMP, nu îi trecem la ”traseişti”. Ei nu au schimbat partidele, ci s-au alăturat unei facţiuni dizidente din partidele în care au activat, PSD şi, respectiv, PDL. Nici Dragomir Tomaşeschi nu intră în categoria ”fugiţilor”. Tomaşeschi şi-a dat în urmă cu cîţiva ani demisia din PNL şi acum este parte a unui nou proiect politic.

Singurii candidaţi care nu şi-au părăsit niciodată partidele în care şi-au început activitatea politică sînt Maricel Popa(PSD), Costel Alexe(PNL) şi Cosette Chichirău(USR).

Dealtfel, primii doi sînt şi cei cotaţi cu cele mai mari şanse de a cîştiga prşedinţia CJ Iaşi. Este foarte posibil ca şi consecvenţa lor politică să aibă un rol în aceasta.

Trimiteti mai departe