Cosette Chichirău:”Românii care îşi doresc o ţară fără penali în funcţii publice nu mai au mult de aşteptat!” Iniţiativa a primit , azi, vot favorabil în Camera Deputaţilor!

Legea care interzice persoanelor cu condamnări penale să mai ocupe funcţii publice a trecut, azi, la vot în Camera Deputaţilor. Prilej pentru deputatul USR de Iaşi, Cosette Chichirău de a exulta într-o scurtă postare pe pagina sa de facebook.
”VICTORIE în Camera Deputaților pentru românii care își doresc o țara fără penali! Proiectul merge acum la Senat și sper să fie adoptat. Victoria de astăzi arată că putem schimba multe dacă suntem uniți și perseverenți. Mergem mai departe! Mergem spre referendumul pentru schimbarea Constituției.”s-a entuziasmat Chichirău.
Intervievată în format electronic, Cosette Chichirău a spus că votul final de la Senat va avea loc, cel mai probabil, pînă la sfîrţitul acestei luni, iar rezultatul ar trebui să fie unul asemănător cu cel înregistrat în camera deputaţilor.”Iniţiativa cetăţenească ”Fără penali în funcţii publice” a trecut, azi, de Camera Deputaţilor cu 295 de voturi pentru şi o abţinere. Mă aştept la un vot similar şi la Senat” a spus Chichirău.

Trimiteti mai departe