Gavrilă. despre legea carantinării:” Am prevenit abuzurile”. Hai, nu mai spune! Ia mai citeşte odată legea!

Legea carantinării a trecut de Camera Deputaţilor. Aseară. Prevederile ei sînt de-a dreptul monstruoase.Poţi fi băgat în carantină de un procuror, de un medic, ţi se pot confisca obiectele , mobile sau imobile, care sînt suspicionate a fi infectate. Pînă şi Petrov, cunoscut publicului sub numele de Traian Băsescu a spus că această lege este inadmisibilă şi nu va trece de preşedintele Iohannis.
Am adresat aseară, imediat după adoptarea ei de către Camera Deputaţilor o întrebare deputaţilor ieşeni.”Aţi votat legea carantinării?”. Dacă răspunsul lui Costel Alexe (”Evident”) ni s-a părut normal în cheie politică, refuzul de a răspunde al aleşilor PSD, nu.
Excepţia a fost Camelia Gavrilă, proaspăt candidat PSD la primăria Iaşi.:”Da, am votat.Sunt măsuri necesare pentru situaţii epidemiolgice grave, cu atenţie însă asupra asupra drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor.S-a lucrat atent pe amendamente, la nivel de comisie juridică, pentru a corecta excesele formulărilor propuse din zona guvernamentală, în sensul unor posibile restricţii şi abuzuri.” ne-a spus , în cadrul unui dialog electronic, Gavrilă.
Doamna, ştiţi pe ce lume trăiţi? Mai recitiţi , odată, legea pe care tocmai a-ţi votat-o. Despre ce amendamente vorbiţi? Despre cel al lui Birchall? Potrivit căruia dacă cineva din familie e pozitiv, se iau copii şi bătrînii de acolo?
Gavrilă nu este un caz singular. Avem o groază de aşa zişi aleşi pe care îi doare fix în trei litere de restul. Restul care i-au votat. Restul care i-au trimis unde sînt acolo.

Trimiteti mai departe