Primarul Mihai Chirica preia frîiele în PNL Iaşi?

Triplă lovitură reuşită azi de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica!
Ceea ce se vorbea de mai bine de un an pe la colţuri, se bănuia de vreo jumătate de an şi se ştia de vreo două luni, a devenit oficial:Mihai Chirica este candidatul PNL Iaşi la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.În plus, Chirica devine şi membru de partid şi primeşte şi funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene. Perdantul deciziilor luate azi de Biroul Politic Judeţean Iaşi al PNL este deputatul Marius Bodea, care îşi vedea astfel năruite speranţele de a deveni primarul municipiului, cel puţin pentru viitorii patru ani. Pentru ca găluşca dată spre înghiţire lui Bodea să fie cît mai amară cu putinţă, Chirica a devenit membru al Organizaţiei Municipale, adică acolo unde Bodea ar fi, dar nu mai este, şef.
În urma hotărîrilor luate azi de liberalii ieşeni , Mihai Chirica devine, practic, nr.2 în filiala judeţeană. Şansele sale de a deveni nr.1 în scurt timp sînt extrem de mari. Pentru ca aceasta să se întîmple, trebuie îndeplinite, simultan, două condiţii:el să cîştige primăria, iar Costel Alexe să piardă cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Iaşi. Inventiv cum îl ştim, nu ne îndoim că Mihai Chirica va şti să-i înstruiască pe apropiaţii să-i cum să-şi mărească susţinerea în rîndul populaţiei din municipiu , concomitent cu o operaţiune discretă de sabotare a lui Alexe.
Scenariul descris în frazele de mai sus părîndu-ni-se extrem de realizabil şi aşezat în logica lucrurilor , a rezultat şi titlul articolului!

Trimiteti mai departe