Un român a fost arestat în Mexic! Furase şi el cîţiva dolărei, 26 de milioane la număr!

Romanul a ajuns in custodia autoritatilor din Mexic, pentru fapta foarte grava pe care a comis-o.

Florian T., romanul arestat in Mexic, pentru ca a furat 26 de milioane de dolari, era stabilit de ceva timp in orasul Cancun. Barbatul a vrut sa se imbogateasca in mod ilegal, insa va plati pentru actiunile sale, fiindca a fost prins si dus in spatele gratiilor.

Autoritatile au emis un mandat de arest pe numele sau, dupa ce au fost stranse suficiente dovezi. Acesta actiona in domeniul informatic. Specialistii din Mexic au strans probe cum ca romanul ar fi dat o lovitura cibernetica de mari proportii. Acesta a furat suma colosala, de 26 de milioane de dolari.

Florian T. a intrat in atentia autoritatilor mexicane pentru ca a sustras ilegal atat de multi bani. A fost arestat in urma cu o saptamana pentru jaful pe care l-a comis. Mai exact, a fost vorba despre Bancomer, una dintre cele mai mari institutii bancare din intregul Mexic.

Din primele informatii facute publice despre acest caz, romanul era chiar seful unei organizatii. Impreuna cu alte persoane, barbatul a reusit sa fure 500 de milioane de pesos. Suma este echivalenta cu cea de 26 de milioane de dolari americani, noteaza observator.tv.

Cei care au precizat despre ce suma este vorba au fost chiar reprezentantii bancii pagubite. In locuinta in care se afla Florian T. cand a fost arestat au fost gasite foarte multe dovezi incriminatorii. Barbatul a fost dus de urgenta in spatele gratiilor.

S-ar parea ca nu este nici macar la prima tentativa de acest fel. Se crede ca este cautat si in Statele Unite ale Americii, dar si in Canada, pentru ca ar fi dat cateva spargeri similare. Acest caz de frauda cibernetica a luat autoritatile mexicane pe nepregatite.

Romanul ar fi detinut sase proprietati imobiliare, masini de lux si traia ca un milionar. Nu se stie daca va fi sau nu extradat in SUA, insa exista foarte mari sanse sa se intample acest lucru, scrie presa mexicana. Mai mult, ar fi reusit sa fure foarte multi bani intr-un timp record.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe