20 mai, zi cu potenţial exploziv pentru strategia de campanie a PNL!

Oferta electorală a PNL atît pentru alegerile europarlamentare, cît şi pentru cele care vor urma, este în mare pericol, spun surse bine informate din partid!
Totul ar fi legat, spun aceiaşi liberali binevoitori, de sentinţa care se va pronunţa pe 20 mai în procesul lui Liviu Dragnea. O eventuală condamnare a acestuia ar avea efectul unui adevărat tsunami pentru strategia partidului, mai spun sursele citate. Din acest motiv, liberalii, cică, se adună în fiecare seară, în grupuri de cel puţin cinci persoane, citesc din Biblie şi se roagă pentru ca Dragnea să fie achitat. Totul într-un secret absolut pentru asta că nu ar da bine la public(aici interlocutorul a folosit un cu totul alt termen, dar, pentru a nu fi acuzaţi de jignire, nu îl folosim).

Mirarea noastră relativ la situaţia descrisă a fost repede spulberată de un liberal de frunte, care nu a avut nici o greaţă în a-şi declina şi identitatea(secărica încă face minuni!). ” Oferta noastră, în esenţă, conţine două puncte mari şi late. 1.M… PSD şi 2. Dragnea la puşcărie. Păi, dacă nea Livache se duce la bulău rămînem fără obiectul muncii, şi trebuie să organizăm un think-tank, ceva, să umplem oferta, ce Dumnezeu?” a explicat Liubomir Organişcoiu, fruntaş PNL.

Surse din partid susţin însă, că, în cazul condamnării lui Dragnea , nu se va organiza nici un think-tank, nimic, pentru că ar epuiza resursa umană şi financiară a partidului. Dilema ar fi doar dacă se schimbe punctul al doilea din ofertă sau să se continue pe aceeaşi linie. Pînă acum, relatează sursele menţionate , s-au format două tabere. Una susţine ca punctul referitor la Dragnea să fie înlocuit cu o variaţiune pe aceeaşi temă cu punctul 1, sloganul ”A..l PSD” cîştigînd tot mai mult teren. Pe de altă parte, cealaltă tabără, mult mai pragmatică, ar fi de părere ca doar numele lui Dragnea din punctul al doilea să fie schimbat cu cel al eventualului viitor şef al PSD.Cele două tabere, au spus în încheiere liberalii citaţi, ar fi cam la egalitate în acest moment.

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*