Astă seară Halep se bate pentru a redeveni nr.1 mondial!

Simona Halep este foarte aproape de a redeveni nr.1 în tenisul feminin!

Pentru aceasta, constănţeanca de 27 de ani, în prezent nr.3 WTA, va trebui să o învingă pe cehoaica Karolina Pliskova, 27 de ani, ocupanta poziţiei a cincea în tenisul mondial feminin.

Partida dintre cele două se va disputa în noaptea de joi spre vineri, cu începere de la 3.30 ora României, şi va conta pentru semifinalele turneului Master Series de la Miami(SUA). Scorul întîlnirilor directe este de 7-2 în favoarea româncei, dar în ultimele lor două partide cele două sportive şi-au împărţit victoriile.

Cealaltă semifinală le va opune pe australianca Ashley Barty, nr.11 mondial , şi estona Anett Kontaveit, a 19-a jucătoare a lumii.Estona conduce cu 1-0 în întîlnirile directe.

Prin accedereaa în semifinale , Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă obţinută la Miami, ea jucînd aici semifinala şi în 2015, fiind învinsă atunci de Serena Williams (SUA).

Japoneza Naomi Osaka, actualul nr.1 mondial, cîştigătoare a ultimelor două turnee de Mare Şlem, a avut evoluţii neconvingătoare la ultimele turnee la care a participat, ea părăsind competiţiile foarte devreme.

Trimiteti mai departe