Medicii l-au declarat mort! Degeaba! După 21 de minute, pacientul a înviat!

Poștașul Joao Araujo are 48 de ani si locuieste in Gloucester, Marea Britanie. Acesta a suferit un stop cardiac in timp ce conducea pe sosele.

Povestea barbatului care a murit si a inviat dupa 21 de minute. Poștașul Joao Araujo nu va uita niciodata aceasta patanie. A facut un stop cardiac in timp ce era la volanul masinii sale. A ajuns de urgenta la spital unde medicii au incercat sa il resusciteze.

Dupa 6 ore, medicii au incetat manevrele de resuscitare. L-au declarat mort si asistentele au inceput sa il pregateasca pentru morga. Pe drum, la 21 de minute dupa ce medicii l-au pronuntat mort, Joao Araujo a inceput sa miste, informeaza The Sun.

Echipa de medicii care a asistat la caz nu isi explica ce s-a intamplat. Sau cum de barbatul a revenit la viata la 21 de minute dupa ce a fost declarat mort. Testele medicale au aratat faptul ca circulatia a revenit in mod spontan in inima sa.

Din pacate, Joao Araujo ar putea ramane cu sechele permanente. Si asta din cauza faptului ca nu i s-a oxigenat suficient creierului in acele ore. La trei saptamani de la incident, Joao s-a intors la munca. Personalul medical de la Spitalul Gloucestershire Royal l-a poreclit Domnul Minune.

„M-a schimbat. Mi-a adus mai multă prețuite de toate lucrurile, în fiecare zi. Spun mulțumesc că sunt în viață, că am un job. Îmi prețuiesc familia și prietenii. Medicilor nu le-a venit să creadă că sunt în viață fără ca inima mea, creierul sau orice altă parte din corpul meu să fi suferit”, sustine Joao Araujo.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe