Medicii l-au declarat mort! Degeaba! După 21 de minute, pacientul a înviat!

Poștașul Joao Araujo are 48 de ani si locuieste in Gloucester, Marea Britanie. Acesta a suferit un stop cardiac in timp ce conducea pe sosele.

Povestea barbatului care a murit si a inviat dupa 21 de minute. Poștașul Joao Araujo nu va uita niciodata aceasta patanie. A facut un stop cardiac in timp ce era la volanul masinii sale. A ajuns de urgenta la spital unde medicii au incercat sa il resusciteze.

Dupa 6 ore, medicii au incetat manevrele de resuscitare. L-au declarat mort si asistentele au inceput sa il pregateasca pentru morga. Pe drum, la 21 de minute dupa ce medicii l-au pronuntat mort, Joao Araujo a inceput sa miste, informeaza The Sun.

Echipa de medicii care a asistat la caz nu isi explica ce s-a intamplat. Sau cum de barbatul a revenit la viata la 21 de minute dupa ce a fost declarat mort. Testele medicale au aratat faptul ca circulatia a revenit in mod spontan in inima sa.

Din pacate, Joao Araujo ar putea ramane cu sechele permanente. Si asta din cauza faptului ca nu i s-a oxigenat suficient creierului in acele ore. La trei saptamani de la incident, Joao s-a intors la munca. Personalul medical de la Spitalul Gloucestershire Royal l-a poreclit Domnul Minune.

„M-a schimbat. Mi-a adus mai multă prețuite de toate lucrurile, în fiecare zi. Spun mulțumesc că sunt în viață, că am un job. Îmi prețuiesc familia și prietenii. Medicilor nu le-a venit să creadă că sunt în viață fără ca inima mea, creierul sau orice altă parte din corpul meu să fi suferit”, sustine Joao Araujo.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*