Vîrsta nu mai este un impediment pentru asta! Richard Gere, tată la 69 de ani!

Veste mare in familia lui Richard Gere. El si sotia lui, Alejandra Silva, au devenit parintii unui baietel.

Richard, in varsta de 69 de ani, si Alejandra, in varsta de 35 de ani, sunt in culmea fericirii, insa vor sa pastreze totul cat mai intim, de aceea nu s-au furnizat mai multe informatii, potrivit news.ro.

Era de asteptat ca cei doi sa aiba un copil curand, pentru ca Alejandra a marturisit in urma cu scurt timp ca vrea neaparat un copil al lor, fiind extrem de fericitta in casnicia ei cu celebrul actor.

„Eram cumva pierdută, fără lumină, iar viaţa mea a căpătat sens atunci când l-am cunoscut pe el. Am avut sentimentul că mi-a fost predestinat pentru a-mi arăta adevărata mea cale” a spus aceasta, potrivit Adevarul.

Este primul copil al cuplului, cu toate ca cei doi mai au copii din relatiile anterioare. Alejandra are un baiat din relatia cu fostul sot, Govind Friedland, iar Richard are un fiu rezultat din casatoria cu Carey Lowell.

Richard este un celebru actor, care a jucat in peste 50 de filme, castigand chiar si un Glob pe Aur pentru rolul din musicalul „Chicago”, unde a jucat alaturi de Catherine Zeta-Jones.

Sotia sa, Alejandra, este din Spania, iar tatal ei, Ignacio, este fostul vice-presedinte al clubului de fotbal Real Madrid. In urma cu cateva luni, Alejandra a publicat o fotografie cu Richard in vizita la Dalai Lama.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*