Iar au făcut-o! Liberalii ieşeni s-au opus construirii unui teren de fotbal pentru copiii din Ruginoasa!

O şedinţă ordinară a CJ Iaşi, la Ruginoasa, în castelul lui Cuza, care nu anunţa nimic deosebit, s-a transformat, exact ca o mare liniştită ce devine uragan, într-un scandal. Corifeii? Liberalii ieşeni!

Ce i-a deranjat pe veşnicii cîrcotaşă din CJ? Preluarea de către CJ a unui teren din comuna Ruginoasa în care să se facă un teren de fotbal. Conform afirmaţiilor primarului comunei, necontesate de nici unul dintre consilierii judeţeni prezenţi, copiii fotbalişti din Ruginoasa au avut rezutate excepţionale în turneele la care au participat. De aici şi iniţiativa CJ Iaşi de a construi un centru de instruire a tinerilor fotbalişti pe un teren pe care comuna l-ar pune la dispoziţia judeţului.

Tot Dâe aici au început şi ticăloşiile ale căror victime sînt copii care dau în minge din Ruginoasa. Deşi deputatul PNL Costel Alexe a fost prezent la sedinţă şi a îndemnat la unitate , consilierii liberali au găsit vicii numai de ei ştiute şi au blocat proiectul. Fiind un proiect de hotărăre de patrimoniu, opoziţia liberalilor a însemnat căderea proiectului de hotărîre.

De acum încolo, copiii din Ruginoasa vor da cu piciorul în minge pe unde apucă, nu pe un teren. În traducere liberală, ”Mai dăi în măsa de ţărani. La coasă, nu la fotbal”

Conform unor surse de mare încredere din PNL Iaşi, meciul s-ar fi jucat pe amiciţii. Preşedinetele PNL Iaşi, Costel Alexe, i-ar fi cerut ceva( nu am aflat încă ce, dar o vom face!) şi în urma refuzului lui Popa de a percuta, Alexe s-a prezentat la şedinţă pentru a spune cîteva vorbe ipocrite şi a vedea cum proiectul primarului din Ruginoasa cade la vot.
Moment în care toţi aleşii PNL Iaşi aveau un zîmbet larg, de satisfacţie, pe figură.

Bravo, i-aţi tras-o lui Popa, la ordinele lui Alexe! Dar cu copii, ce-aţi avut?

Trimiteti mai departe