Amorez la 72 de ani! Ilie Năstase şi-a făcut un tatuaj pentru noua sa iubită!

Fostul tenismen este îndrăgostit nebunește de Ioana, noua lui iubită. La 72 de ani, Ilie Năstase s-a tatuat pentru noua lui iubită. Acesta și-a surprins femeia care îi este acum alături cu ceea ce și-a scris pe mână. Fostul tenismen a vrut să-i demonstreze Ioanei cât o iubește.

Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase. Fostul tenismen a vrut să-i demonstreze Ioanei cât de mult o iubește și și-a făcut un tatuaj cu numele ei, fără ca aceasta să bănuiască vreo clipă. Noii iubite a lui Ilie Năstase nu i-a venit să creadă atunci când acesta a anunțat-o de gestul făcut.

Acesta este primul tatuaj pe care Ilie Năstase și l-a făcut vreodată. Fostul tenismen și Ioana se gândesc și la căsătorie, însă nu se grăbesc să facă acest pas. De dragul iubitei sale, Ilie Năstase s-ar muta și la Constanța. „Mi-am făcut un tatuaj… E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta”, a spus Ilie Năstase.

(viva.ro)

Trimiteti mai departe