Udrea e pusă pe scandal! Nu-i convin condiţiile din închisorea costaricană!

Elena Udrea și Alina Bica s-au plâns, în urmă cu ceva timp, de condițiile din închisoarea din Costa Rica. Autoritățile de acolo le contrazic pe cele două, chiar dacă avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a susținut-o în declarațiile pe vcare le făcuse.

„Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica. Acuzațiile nu le-au picat bine celor din Costa Rica. Reprezentanţii spitalului penitenciar şi ministrul Justiţiei din Costa Rica au dezvăluit că nu este nimic adevărat din ce s-a scris în presaa din România.

„Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane şi nu e supraaglomerat. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie sau să îşi cureţe patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a declarat directorul în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru lateja.cr.

Potrivit celor spuse de Jose Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, Elena Udrea îşi vede copilul de două ori pe zi, de fiecare dată la cererea ei. Deşi avocata ei a declarat că fetiţa ar fi supusă multor riscuri, directorul a spus că Elena Udrea nu a cerut niciodată transferul în clădirea destinată mamelor cu copii. „Există o zănă exclusivă pentru femeile care se pregătesc să nască, sau care au născut, paturi pentru copii. Pot sta acolo alături de copiii lor până când aceştia împlinesc trei ani. E curat, sunt pătuţuri, scutece, asistente medicale, au o atenţie specială din partea personalului”, a continuat Jose Luis Bermudez.

(cancan.ro)

Trimiteti mai departe