S-a votat construirea A8, iar politicienii ieşeni au început deja să-şi aroge mari merite!

După cîteva luni anoste pentru politica ieşeană, în care principalele mesaje ale filialelor locale ale partidelor parlamentare au fost ”M… PSD” cu replica ”Ba pe a mătii”, începînd de astăzi se anunţă o revigorare. Motivul nu este îngurgitarea de ginseng, ceai de patlagină sau niscai ierburi(ilegale, deocamdată!) ci dezbaterile parlamentare. Forul legislativ al ţării a votat astăzi legea privind construirea A8, adică a mult visatei autostrăzi Iaşi-Tg.Mureş. Deşi mînzul este doar în iapă, adică mai este mult pînă vom putea efectiv circula pe ea, oportuniştii politicii bahluiene s-au şi repezit să-i pună căpăstru. Deputatul PNL Marius Bodea a şi trimis, cuie stă să-l citească şi să-l asculte, un comunicat de presă în care se bate cu pumnul în piept că el şi liberalii săi au fost vioara întîi în aducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a sus-numitei legi. Nu publicăm comunicatul din lipsă de spaţiu.

Aşteptăm şi comunicatul deputatului PMP Petru Movilă, ce nu va fi publicat din cauza aceleiaşi lipse cronice de spaţiu, în care să se bată şi el cu cărămida în piept despre rolul său esenţial în adoptarea normativului.

Nu este exclus să vedem şi parlamentari PSD care să încerce să-şi asume merite pentru ceva ce nu s-a făcut, ci este doar în stadiul de proiect. Sigur , nu au lucrat, aşa, pe faţă, ci sub acoperire. Ce să-i faci, vremuri grele, dar inima…

Ne aşteptăm, deci, la un război al comunicatelor pe tema construcţiei A8. Ne mai distrăm şi noi un pic!

Trimiteti mai departe