La ei e voie ! Doi congresmeni americani cu probleme în justiţie, realeşi!

Doi republicani, Duncan Hunter, membru al Camerei Reprezentanților din California, și Chris Collins, membru al Camerei Reprezentanților din New York, inculpați pentru fapte penale, au fost realeși marți, potrivit postului CNN. Practic, alegătorii au sfidat politica externă a SUA, asta după ce Departamentul de Stat a avut intervenții în mai multe state, inclusiv în România, pentru a-și arăta îngrijorările privind slăbirea luptei anticorupție.

UNITED STATES – SEPTEMBER 26: Rep. Duncan Hunter, R-Calif., arrives for the House Republican Conference meeting on Wednesday, Sept. 26, 2018. (Photo By Bill Clark/CQ Roll Call)
Hunter a fost inculpat în august în legătură cu o serie de fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, fraudă, fals în acte, încălcări ale regulilor privind finanțarea campaniilor. Politicianul a pledat nevinovat.

Collins a fost inculpat, tot în luna august, în legătură cu fraude pe piața de capital și afirmații false privind o presupusă schemă de tranzacționare pe baza informațiilor privilegiate. Și Collins a pledat nevinovat în privința acestor acuzații.

(stiripesurse.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*