S-a făcut mare fata Andreei Esca! Începe facultatea! La Londra!

Alexia Eram începe facultatea. Fiica Andreei Esca a părăsit în acest weekend România deoarece începe studiile la o celebră facultate din Londra. Tânăra a decis să pornească pe un nou drum, iubitul şi familia susţinând-o necondiţionat. Iată cum au decurs pregătirile în capitala Angliei!

În România, astăzi au început şcolile, toţi elevii şi liceeni şi-au pus giozdanele în spate şi au călcat pragul unităţilor de învăţământ. Acest moment a venit şi pentru fiica Andreei Esca! Amândouă au părăsit în weekend România, au urcat în avion, cu destinaţia Londra. Alexia va studia acolo, asta şi-a dorit de ceva vreme.

Împreună cu două ajutoare, cele două au colindat o mulţime de magazine pentru a utila camera în care va locui studenta care şi-a părăsit chiar şi iubitul pentru a-şi îndeplini dorinţa. Da, despre Mario Fresh este vorba! El a rămas în România, aici îşi desfăşoara activitatea, cântă în faţa fanilor. Cei doi vor fi departe din punct de vedere fizic, dar mereu vor vorbi, îşi vor trimite mesaje. Citeşte aici ce notă a luat fiica Andreei Esca la BAC.

Nu a fost uşor! S-au plimbat cu pungile de cumpărături pe străzile Londrei, au mâncat pe fugă, dar mereu au avut zâmbetul pe buze. Pe Alexia o aşteaptă un nou început, iar mama sa o susţine! Se pare că Andreea Esca ar plăti pe an 15.000 de lire sterline pentru facultatea fiicei, la care se adaugă cazarea, masa şi transportul, precizează cancan.ro.

Acum ceva timp, Alexia şi-a făcut vlog şi povestea cum decurge o zi din viaţa ei, în România.

Tânăra ține foarte mult la felul în care arată și pentru asta este foarte atentă la ceea ce mănâncă, dar face și foarte mult sport. Alexia Eram merge la sală împreună cu iubitul ei, dar și cu Andreea Esca. Fiica prezentatoarei TV are antrenor personal și muncește din greu pentru a avea silueta mult dorită.

(preluare viva.ro)

Trimiteti mai departe