Liberalii ieşeni o ştiu pe a lor, jos Popa!

Conferinţă de presă , ieri, la sediul PNL Iaşi. Conferenţiari, consilierii judeţeni Romeo Vatră şi Vasile Cotiugă. Conferinţa a început bine. Vatră a anunţat proiectul liberalilor ieşeni de a se înfiinţa două noi parcuri industriale. Asta este o ştire, şi am tratat-o ca atare, adică am publicat, ieri, anunţul făcut de Vatră.

Ce a urmat a fost un atac anti-Dragnea redus la proporţiile judeţului Iaşi, adică un atac împotriva lui Maricel Popa, preşedinetele CJ. Printre gîfîieli (de, e cald afară, iar Vatră nu e tocmai vreun subţirel) liderul consilierilor judeţeni PNL a prezentat principalele capete de acuzare. 1. Aeroportul Iaşi, unde managerul Cătălin Bulgariu nu ar face nici două parale, fiindcă ar fi fost numit politic şi 2.(asta este de rîsul c…lui!) că postul de dirijor al ansamblului folcloric al CJ ar fi fost atribuit în urma unui aranjament.

Că Bulgariu este numit politic nu este nici un secret. Tot aşa a fost numit şi Bodea, pe vremea cînd liberalii încă făceau jocurile prin Iaşi. Că Bulgariu încă nu s-a descălţat şi nu ştie cu ce se mănîncaă Aeroportul după aproape trei luni de şefie? De acord, aşa este! Bodea a ştiut, la vremea lui? Deci haideţi să lăsăm acuzele astea de tip dacă sîntem noi e bine , dacă sînt ceilalţi e rău. Găsiţi o formulă prin care directorul Aeroportului să nu mai poată fi numit politic. Voi sînteţi politicienii, nu noi!

La aia cu folclorul nici măcar nu ne obosim să răspundem , deşi am avea o întrebare pentru Romeo Vatră. Vă pricepeţi atît de bine la muzică încît să puteţi spune că actualul dirijor nu a fost ales pe baza calităţilor artistice ci pe baza afinităţilor politice? Dacă da, poate ne cîntaţi ceva, nu importă la ce instrument, la viitoarea conferinţă de presă.

Una peste alta, demersul liberal e clar. Afară din CJ cu Popa!De ce? Ca să venim noi! Pentru că dacă în CJ s-ar reuşi debarcarea lui Popa, cei care ar lua frîiele ar fi liberalii. Şi cum Vatră este liderul consilierilor judeţeni PNL, oare cine s-ar instala ca şef în Casa Pătrată? Dar astea sînt simple speculaţii care nu au nici o bază reală. Este cunoscut că liberalii ieşeni nu au drept scop mărirea personală ci doar interesele judeţului şi ale ţării.

P.S.Oare ce ar fi spus Petre Ispirescu despre ultima frază scrisă de mine?

Trimiteti mai departe