PNL Iaşi cere înfiinţarea a două parcuri industriale în judeţ!

Liberalii ieşeni au anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că doresc înfiinţarea a doi nouă parcuri industriale in judeţ.

”Am depus două proiecte de hotărîri la secretariatul CJ Iaşi care prevăd înfiinţarea unui parc industrial în zona metropolitană Iaşi şi a unui altul la Paşcani. Aceste parcuri stimulează dezvoltarea judeţului şi noi nu avem decît două, unul la Miroslava şi altul la Leţcani, ultimul de dimensiuni foarte reduse, doar 18 ha. Există judeţe care au între 5 şi chiar 9 parcuri indistriale, unele dintre ele întinzîndu-se pe sute de hectare.” a spus liderul consilierilor judeţeni PNL, Romeo Vatră. Conform fruntaşului liberal, după aprobare, următorul pas va fi iniţierea demersurilor pentru identificarea cît mai rapidă a amplasamentelor parcurilor industriale.

Vatră a luat în calcul şi amînarea de către CJ a demersului liberal. ” Dacă cele două proiecte de hotărîre nu se vor găsi pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a legislativului judeţean, atunci vom convoca o şedinţă extraordianră şi le vom vota, pentru că dispunem de mai mult de o treime dintre voturile din CJ.” a ameninţat Romeo Vatră.

Trimiteti mai departe