A vrut să arate precum Kim Kardashian! A costat-o….

E obsedată să aibă fundul cel mai atrăgător de pe planetă! Brazilianca Jennifer Pamplona e ferm convinsă că vedeta TV din SUA, Kim Kardashian, are cel mai sexy poponeţ şi vrea să arate exact ca ea.

Opt chirurgi au refuzat s-o remodeleze, fiindcă ceea ce a cerut părea mult prea riscant! Însă, în cele din urmă, s-au găsit şi medici care au operat-o pe Jennifer Pamplona (25 de ani) din Sao Paulo.

Au reuşit să o facă să semene perfect cu starleta americană Kim Kardashian (37 de ani). Pentru toate intervenţiile chirurgicale şi procedurile estetice, brazilianca, de profesie fotomodel, a trebuit să plătească suma imensă de peste 500 de mii de dolari (1,9 milioane de lei). Numai ultimele operaţii, pe care le-a făcut anul acesta, au costat-o 296 de mii de dolari. Diva a început transformările în anul 2015. Şi-a scos patru coaste, şi-a făcut o rinoplastie (remodelarea nasului-n.r.), şi şi-a remodelat fundul după modelul celui al lui Kim Kardashian. Circa 2,2 litri de grăsime i-au fost injectate în fiecare fesă pentru a-i mări posteriorul, pe parcursul mai multor intervenţii. Apoi a suferit multe intervenţii chirurgicale la faţă, pentru ca să capete trăsăturile lui Kim.

Nici nu mai ştie numărul operaţiilor foarte dureroase pe care le-a făcut. Este gata să îndure oricât numai să devină clona vedetei americane. Ea deţine chiar recordul pentru cele mai multe intervenţii chirurgicale suferite într-o zi, adică 9 operaţii în 24 de ore. Şi-a pus silicoane, pentru a-şi mări sânii, şi-a făcut mai multe liposucţii (aspiraţii chirurgicale, prin mici incizii, ale grăsimii subcutanate superficiale sau profunde – n.r), şi-a pus implanturi de pomeţi, de bărbie.

De asemenea şi-a mărit buzele cu injecţii cu acid hialuronic. Şi-a făcut în mai multe rânduri remodelări ale conturului feţei şi liftinguri faciale (pentru întinerirea pielii-n.r.) până ce chipul său a căpătat în sfârşit aspectul vedetei americane. Recent, Pamplona a căzut de pe o cămilă la o filmare în Dubai. A tras o mare spaimă, fiindcă fundul preţios i s-ar fi putut distruge.

SURSA click.ro

Trimiteti mai departe