Te umflă rîsul! Un ieşean şi-a tras buletin cu numele Robert de Niro! Falsificat, evident!

A falsificat bancnote de 50 de lei si buletinul lui Robert de Niro. Doi barbati din Iasi au fost trimisi dupa gratii ani buni dupa ce au fost acuzati de fals de bani si documente de catre Curtea de Apel Iasi.

Stefan Badii si Sorin Bulgaru vor face ani grei de inchisoare pentru falsificare de moneda, dar nu asta este ceea ce i-a facut pe cei doi barbati din Iasi celebri. Cei doi barbati au fost cunoscuti dupa ce in timpul perchezitiilor efectuate de autoritati politistii au gasit un buletin de identitate falsificat ce continea chipul si numele actorului american Robert De Niro.

Cei doi falsificau bancnote de 50 de Ron pe care ulterior le puneau in circulatie. Barbatii au instigat la aceasta infractiune si un alt inculapt care urma sa primeasca 15% din banii recuperati astfel. Acesta din urma era cel care dupa ce scana banii, procesa imaginile si le inscriptiona cu serii pe care le tinea in evidenta lui intr-un document Excel.

„Inculpatul Badii Stefan a falsificat bancnote prin scanarea unei bancnote autentice, dupa care, prin prelucrare software, scotea seria de pe ea si facea un sablon de trei bancnote pe pagina. Odata finalizat sablonul, scotea la imprimanta trei bancnote pe pagina pe care imprima seriile. Badii Ştefan a inscripţionat bancnotele astfel falsificate cu serii diferite, folosind un tabel generator de serii in program Excel“, se arata in rechizitoriu.

Buletinul pe numele lui Robert de Niro conținea informații halucinante. Individul era domiciliat la adresa unde se află cel mai mare cimitir din Iași, iar numele părinților săi sunt Madona și Anthony.

(ciao.ro)

Trimiteti mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*