Se întîmplă şi printre celebrităţi! Fiica lui Jackie Chan a ajuns boschetară!

E în stare de orice sacrificiu pentru partenera de viaţă! Etta Ng, fiica din flori a lui Jackie Chan, trăieşte pe străzi împreună cu iubita. Ea a fost izgonită de propria mamă de acasă. Nici tatăl nu o ajută.

Etta Ng, de 19 ani, este fata pe care eroul filmelor de arte marţiale, Jackie Chan (64 de ani), o are cu Elaine Ng (45 de ani), o fostă Miss Asia din Hong Kong. Aceasta a ajuns boschetară, fiindcă atât propria mamă, cât şi celebrul tată, nu mai vor să audă de ea. De când au aflat că e lesbiană, nu o mai ajută cu nimic. Elaine Ng a dat-o afară din casă. Jackie Chan nu îi dă nici un chior, deşi are o avere de 395 milioane de dolari. Etta doarme sub un pod împreună cu iubita sa, canadianca Andi Autumn (30 de ani).

Ea se plânge că a ajuns ca să cerşească, fiindcă familia şi prietenii nu o mai suportă de când au aflat că e lesbiană. Nu are curajul să ceară un adăpost de la guvernul din Hong Kong. Se teme că, dacă ar face asta, ar fi despărţită de iubită. “Am cerut şi eu ajutor la toţi prietenii. Însă nu-mi mai răspund la telefon”, a spus Andi.

Etta Ng se iubeşte cu aceasta din februarie 2017. Fata este rezultată dintr-o aventură pe care starul a avut-o cu Elaine în 1999. Jackie Chan este însurat din 1982 cu actriţa taiwaneză Joan Lin Feng-Jiao (64 de ani). Din căsnicia lor a rezultat un moştenitor, Jaycee Chan (36 ani). Actorul şi fiul său nu sunt foarte apropiaţi. Relaţia lor s-a deteriorat după ce starul a început s-o înşele pe mama lui. În 2014, Jaycee a fost arestat pentru consum şi trafic de droguri.

SURSA click.ro

Trimiteti mai departe