Pregătiţi-vă pentru Apocalipsă! Va avea loc pe 23 aprilie anul acesta, spune un celebru numerolog!

Apocalipsa a fost iarasi prevestita si ar avea loc in urmatoarele saptamani.

Cel care a facut aceasta previziune sumbra a fost numerologul David Meade, care a dat toate detaliile despre cum ar urma sa aiba loc Apocalipsa din 23 aprilie 2018. Acesta a spus ca vor urma si anumite dezastre naturale.

Din cate se pare, Terra ar urma sa treaca printr-o serie de schimbari tragice, inainte sa fie total nimicita de catre planeta gigantica Nibiru. Mai mult, Apocalipsa ar urma sa aiba loc in noaptea din acea zi de aprilie a acestui an.

Potrivit teoriei lansate acum de catre David Meade, atat Luna, cat si Soarele, dar si planeta Jupiter ar urma sa se alinieze perfect in semnul zodiacal Fecioara. Aceasta aliniere ar fi cea care ar „declansa” Apocalipsa.

Numerologul a vorbit iarasi si despre Planeta Nibiru, cea despre care a spus si in trecut ca e de zece ori mai mare ca Terra, si isi va face aparitia in acea noapte de 23 apriilie. In plus, sfarsitul lumii ar urma sa aiba si un impact Biblic, pentru ca intreaga umanitate ar urma sa asiste la intoarcerea Mantuitorului pe Pamant.

Mai mult, Planeta Nibiru ar urma sa fie vizibila de pe Pamant, pe masura ce se apropie de planeta noastra. Teoriile de acest tip au inceput sa apara inca din anul 1995, atunci cand au fost interpretate cateva texte din Biblie despre Apocalipsa.

Pe de alta parte, specialistii NASA au negat si de aceasta data existenta Planetei Nibiru, denumita si „Planeta X”. Pana acum nu s-a depistat o asemenea planeta misterioasa, insa cei care sustin asemenea teorii sunt de parere ca NASA tine secret faptul ca Terra urmeaza sa fie nimicita.

Numerologul David Meade a spus si la finalul anului trecut ca Apocalipsa ar urma sa aiba loc la inceputul lunii aprilie din 2018, dar si ca Biserica alaturi de intreaga lume crestina, asa cum o stim noi, va fi pe cale de disparitie.

„Va urma si aparitia Anticristului, dar si aparitia Planetei X, alaturi de Cel de-al III-lea Razboi Mondial”, a fost de parere David Meade. Totusi, NASA a spus ca exista dovezi ca dincolo de Neptun s-ar afla o planeta de zece ori mai mare ca Terra, dar existenta ei e momentan doar pur teoretica.

SURSA ciao.ro(preluare metro.co.uk)

Trimiteti mai departe