Bodea a dus politica in stradă!

După modelul USR , şi liberalii ieşeni au coborît între oameni!

Deputatul PNL de Iaşi, Marius Bodea, a ţinut, astăzi, o conferinţă de presă pe pietonalul Ştefan cel Mare , taman în faţa sediului Primăriei ieşene.

Liberalul, care a dorit probabil în acest mod să-i ureze sărbători fericite primarului Chirica, a vorbit despre cîteva probleme care, în opinia sa, sînt tot atîtea eşecuri ale administraţiei locale ieşene.

”Se moare din cauza prafului” a spus Bodea, adăugînd că, la ora actuală, Iaşul este cel mai poluat oraş din ţară.

”Iaşul este oraşul cu cele mai puţine spaţii verzi dintre marile aglomerări urbane ale tării” a mai spus deputatul liberal.

Bodea a mai vorbit şi despre ceea ce el consideră a fi ”cumetriile de interese” din Primăria ieşeană, primarul Chirica făcînd, după părerea sa, jocul marilor investitori imobiliari în detrimentul cetăţenilor obişnuiţi.

Şi problema străzilor secundare din municipiu a fost atacată de liberal, acesta spunînd că este un adevărat chin pentru şoferi să circule pe aceste drumuri. Pentru credibilitate şi demonstraţie, Bodea a prezentat celor prezenţi şi o jantă care, spune el, ar fi ajuns de nefolosit din cauză că maşina căreia i-a aparţinut ar fi circulat pe drumurile reclamate de el.

Ultima problemă adusă în discuţia de Marius Bodea a fost cea a sportului ieşean. În opinia lui Bodea , traversăm cea mai neagră perioadă din istoria sportului ieşean.

Deşi temele aduse în discuţie nu au fost noi, menţionăm ,totuşi, ca element de noutate, organizarea unei conferinţe de presă în aer liber. Motiv pentru care, în cazul în care PNL Iaşi doreşte să facă o tradiţie din acest gen de întîlniri cu presa, propunem ca următorul loc de rendez-vous să fie undeva prin grădina expoziţiei, cu berile şi micii aferenţi. şi , poate, chiar cu lăutari!

Trimiteti mai departe