Vosganian: “Iohannis , în conferinţa de presă de ieri, parcă era procurorul Onea”!

Varujan Vosganian şi-a expus, azi, într-o conferinţă de presă, părerile legate de cel mai cald subiect al zilei, scandalul DNA.
El a criticat prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în conferinţa de presă de joi seara.“A avut aceeaşi atitudine pe care a avut-o procurorul de la Ploieşti, Onea.Aceeaşi faţă încrîncenată, aceeaşi aroganţă. Conferinţa sa de presă a fost un eveniment eşuat.Nu a dat răspuns la nici o întrebare.” a opinat Vosganian.
Deputatul ALDE de Iaşi a luat, apoi, apărarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, spunînd că, în circumstanţele actuale nu putea face mai mult.“Guvernul nu i-a oferit sprijin politic, datorită unei asimetrii între Guvern şi majoritatea politică. Grindeanu şi Tudose nu au vrut să-şi asume legile justiţiei, deşi majoritatea parlamentară cerea acest lucru, conform promisiunilor electorale. De aceea, Toader a părut a fi ezitant, dar el a vrut să se asigure că face totul procedural şi nu ia decizii peste noapte.Tudorel Toader păşeşte pe un cîmp minat şi el ştie asta.” a mai spus Vosganian.
Vosganian a spus că se aşteaptă ca majoritatea PSD-ALDE să meargă înainte pe planul de reformare a justiţiei.“Sînt zvonuri car spun că vor fi trădări.. Nu cred, pentru că s-a ajuns în punctul de unde nu se mai poate da înapoi.Practica ultimilor zece ani, de distrugere a elitelor politice trebuie să înceteze.” a mai spus Varujan Vosganian.

Trimiteti mai departe