Războiul din PSD Iaşi! Chirica şi-a trecut în revistă forţele, dar bătălia decisivă se dă mîine contra unei armate superioare numeric!

Exerciţiu de imagine reuşit al primarului Mihai Chirica!
În şedinţa Comitetului Executiv Municipal Iaşi al PSD, care s-a terminat cu două ore în urmă, şeful executivului ieşean a arătat că are la degetul mic organizaţia municipală. Doar doi dintre cei prezenţi s-au abţinut la votarea unei moţiuni de respingere a sancţiunilor propuse de Comisia de etică a PSD Iaşi pentru cinci membri ai partidului, printre care primarul Mihai Chirica şi viceprimarul Vasile Harabagiu. Deşi presa nu a avut acces, materialul subţire din care este făcută uşa de la sala în care s-a ţinut şedinţa a permis urmărirea “live” a întrunirii. Indignare, chemări la apărarea primarului , ba chiar şi propunerea de a demisiona cu toţii dacă Mihai Chirica este exclus.
În plan practic, votul de azi este unul fără însemnătate. Delegaţii de la municipiu în Comitetul Executiv Judeţean, organismul care va vota excluderea, nu egalează nici pe departe susţinătorii demiterii lui Chirica. Dacă într-adevăr se doreşte mersul pînă la capăt în această poveste cu iz de război intern, îl putem considera deja pe Chirica primar independent.În această ipoteză va fi curios de văzut cîţi susţinători va mai avea în organizaţia municpală. Că mîine şi poimîine sînt alte zile, iar ambiţiile politice ale unora dintre actualii lui susţinători nu vor suferi un recul!

Trimiteti mai departe