Minte bolnavă! Paramedic opt ore şi restul zilei pedofil!

Se uita la imagini cu copii abuzati pentru a scapa de stresul de la munca! Era paramedic cu norma intreaga si pedofil, in timpul liber.
Un paramedic de pe ambulanta a fost condamnat la inchisoare dupa ce a a marturisit in instanta ca obisnuia sa se uite la imagini cu copii abuzati pentru a scapa de stresul de la munca.

Raymond Taylor a fost concediat din postul de paramedic in 2009 dupa ce mai multe persoane au declarat ca au incredere in serviciile lui. Dupa ani s-au descoperit si lucruri mult mai grave despre fostul cadru medical. Se pare ca barbatul ar fi scris pe un chat despre copii abuzati ca „un pedofil adevarat iubeste baietii si fetitele”. De asemenea in locuinta sa au fost descoperite mai mult de 500 de fotografii indecente si un telefon mobil bine ascuns, scrie metro.co.uk.
Dupa investigatie, barbatul in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru 11 capete de acuzate. Patru calculatoare si 3 hard-uri externe au fost confiscate din locuinta barbatului din Reading, Berkshire.


529 de imagini indecente cu copii au fost descoperite, inclusiv pe calculatoarele pe care barbatul le folosea in noul sau job de la o firma de securitate. Investigatia a scos la iveala faptul ca Taylor era asociat cu Jon Page, in varsta de 46 de ani.

Barbatul din Kensington, Londra, a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. Se pare ca cei doi barbati transmiteau imagini cu ei din timpul activitatilor sexuale, in timp real.

Scandalul vine pe fondul unei situatii care a socat Romania. Cazul pedofilului politist din lift a tinut prima pagina a ziarelor din Romania, urmat de un alt caz si mai revoltator. Un profesor se folosea de functia sa pentru a-i atrage pe cei mici in capcane care urmau sa-i marcheze pe viata.
SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe