Cam scump! O tînără îşi vinde virginitatea cu 750.000 de lire sterline!Interesat?

Rosalie Pinho are 19 ani si este virgina. Tanara a decis sa profite de situatia in care se afla si sa faca bani.

O tanara si-a scos virginitatea la vanzare! Aceasta cere 745.000 de lire pe ea si sustine ca, de banii acestia, va petrece 12 ore cu cel care o va cumpara. Fata din Brazilia vrea sa isi pastreze anonimatul pentru a nu isi supara familia.

Adolescenta de 19 ani cere o suma mare de bani, informeaza mirror.co.uk. Tanara sustine ca, daca va reusi sa puna mana pe ei, ii va cumpara mamei sale o casa nou. Rosalie din Minas Gerais, Brazilia sustine ca a primit deja o oferta.
Pana in prezent, Rosalie Pinho a primit suma de 438.000 lire pentru 12 ore de companie. Licitatia pentru virginitatea ei se sfarseste in luna mai 2018. Pana atunci, fata de 19 ani spera sa stranga mai multi bani. Decizia a fost luata in momentul in care a vazut ca situatia financiara a familiei este din ce in ce mai precara.

Decizia sa nu este privita cu ochi buni de toata lumea. Rosalie sustine ca a primit multe comentarii negative dupa ce si-a scos virginitatea la vanzare. Cu toate astea, Rosalie sustine ca nu isi va schimba parerea. Vrea bani pentru a ii cumpara mamei sale o casa noua.
„Fac asta pentru familia mea. Suntem 7: mama, doi frati, trei surori si cu mine 7. Dupa ce tata ne-a parasit in urma cu 10 ani, lucrurile au devenit din ce in ce mai grele. Singurul care lucreaza este fratele mai mare. Castiga 145 lire pe luna si abia poate plati facturile.

Supravietuim cu o masa pe zi, de obicei orez cu ceva mic, in plus. Nu ma pot gandi la un mod mai bun de a imi pierde virginitatea. Aproape toate fetele pe care le cunosc si-ar schimba prima noapte de amor pentru a putea profita de o asemenea suma de bani”, a marturisit tanara.
Initial, Rosalie a cerut suma de 300.000 de euro pentru virginitatea ei. Dar licitatia a ridicat suma la 500.000 de euro. Tanara spera sa stranga cel putin 850.000 de euro pentru o casa noua. In Brazilia nu este ilegal sa vinzi sex, dar e ilegal sa obligi oamenii sa o faca pentru tine. In prezent, bordelurile sunt ilegale in aceasta tara.

Tanara are cateva reguli pe care le impune pentru cel care ii va cumpara virginitatea. Cumparatorul ei va trebui sa faca teste pentru mai multe boli cu transmitere sexuala inainte ca actul in sine sa se intample.
Cu toate astea, fata sustine ca va face sex cu prezervativ. In seara cu pricina, tanara va fi dusa la hotel de o persoana in care are incredere.

Mama ei inca nu stie deoarece Rosalie este convinsa ca o va supara. Tanara are de gand sa isi informeze parintele la momentul potrivit. Cu tatal ei nu are o relatie buna asa ca nu il va informa de fapta ei.
SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe