Un englez şi-a pus soţia la vînzare pe internet! Amatori buluc!

Un barbat din Marea Britanie a recurs la un gest incredibil. Si-a scos sotia la vanzare pe internet dintr-un motiv absolut halucinant. Femeia il cicalea si nu ii arata afectiune. Simon O’Kane este tatal a doi copii,
iar intr-o zi i-a venit nastrusnica idee. El a publicat un anunt pe eBay, prin care anunta ca o vinde pe sotia lui, Leandra. Mai mult de atat, barbatul a scris un mesaj amuzant: a comparat-o pe aceasta cu o masina la mana a doua. Desi totul a fost o gluma, licitatia a atins un numar record. A ajuns la aproape 65.800 de lire in doar doua zile.
“De vanzare una bucata nevasta folosita. Nu e noua, dar a fost folosita, inca mai are ceva kilometri in ea. Motivul vanzarii.. M-am saturat si simt ca trebuie sa fie undeva in lumea asta care sa o merite mai multe decat mine”, incepea anuntul lui Simon.

Unii dintre cei care au vazut anuntul, l-au luat in serios, si multi s-au aratat interesati. Simon a spus de sotia lui ca are un ”corp decent” si abilitati bune in bucatarie. La puncte slabe, acesta a tinut sa precizeze ca sotia lui scoate deseori ”zgomote” care nu pot fi reduse decat daca ii comanzi alte piese. Barbatul de 33 de ani a publicat anuntul dupa ce partenera lui nu s-a arata afectuoasa fata de el, motivand ca se simte rau.
Atunci cand femeia a aflat de gluma sotului sau, Leandra a avut un soc. ”Imi venea sa-l omor. Toata lumea de la munca a vazut ce a scris si au inceput sa rada. Nu numai ca m-a scos la vanzare, dar a mai pus si o fotografie groaznica. Mereu se plange ca se simte rau, dar la sala de fitness se duce regulat. Daca poate merge acolo, de ce mi-ar fi mila de el. Daca eBay nu scoate acel anunt, cine stie cat as fi valorat”, a explicat femeia furioasa.
SURSA:ciao.ro(preluare din dailymail.co.uk)

Trimiteti mai departe