Un turc s-a sinucis în direct pe facebook!Motivul e stupefiant!

Destin cumplit pentru un tata din Turcia. Barbatul s-a filmat in timp ce se sinucidea, el fiind devastat de faptul ca fiica lui s-a maritat fara sa ii ceara permisiunea. El a decis sa faca acest gest oribil in timpul unei filmari live pe Facebook. Desi prietenii l-au implorat sa nu faca asta, omul nu a putut fi convins.
Inregistrarea infioratoare a rulat pe internet, iar motivul este unul halucinant. Ayhan Uzun s-a asezat in fata camerei, cu o arma in mana, si a inceput sa foloseasca cuvinte dure la adresa membrilor familiei.
Barbatul de 54 de ani era suparat ca unica lui fiica nu l-a anuntat ca urmeaza sa se marite. Si mai mult de atat, nu i-a cerut acordul. Inainte de a apasa pe tragaci, Ayhan a transmis un mesaj celor care il urmareau.
”La revedere. Eu va parasesc. Impartasesc cu voi ceea ce urmeaza sa fac, este doar decizia mea si nu vreau ca cei care m-au determinat sa iau aceasta decizie sa vina la inmormantarea mea. In ziua in care fiica mea s-a maritat eu am fost anuntat telefonic, iar apoi am fost chemat la masa. Nimeni nu m-a intrebat daca sunt de acord cu casatoria. Nimeni nu m-a considerat barbat. Doar socrul meu si-a asumat tot. Imi voi pune capat zilelor cu arma pe care o tin in mana acum”, acestea fiind ultimele cuvinte ale barbatului.
Apoi a numarat pana la trei si s-a impuscat in cap.
SURSA:ciao.ro(preluare după Daily Mail)

Trimiteti mai departe