Turneul campioanelor la tenis:Wozniacki a şters pe jos cu Halep! Ce şanse de calificare mai are românca?

În linia evoluţiilor inconstante din acest an, Simona Halep a comis-o din nou! Ea a fost învinsă, azi, categoric, de daneza Caroline Wozniacki(0-6,2-6), în cel de al doilea meci al grupei roşii a Turneului campioanelor ce se desfăşoara la Singapore, după ce în primul meci o învinsese , tot în două seturi,pe Caroline Garcia din Franţa.
Despre meci nu este mare lucru de spus, daneza fiind superioară la toate capitolele. Nici intervenţia antrenorului Daren Cahill, petrecută la scorul de 0-5 în primul set, nu i-a fost de folos româncei, ea reuşind doar două ghemuri după acest episod.
Cu toate acestea, şansele Simonei de calificare în semifinale rămîn serioase. Totul depinde de rezultatul celui de-al doilea meci al zile, cel dintre ucrainianca Elina Svitolina şi Caroline Garcia.În cazul victoriei Svitolinei, Halep, pentru a se califica, va trebui să cîştige meciul direct cu ucrainianca, ce se va desfăşura poimîine. În situaţia în care învinge Garcia,Halep se poate califica, chiar şi dacă va pierde în faţa Svitolinei. Pentru aceasta, daneza Wozniacki trebuie să o învingă pe Garcia, iar Simona trebuie să-i smulgă un set Svitolinei.

Trimiteti mai departe