Se întîmplă în Belgia! Site de educație sexuală destinat copiilor de șapte ani!

Educatie sexuala pentru copiii de 7 ani! Acestea sunt serviciile pe care le ofera un site din Belgia. Acesta a starnit revolta in randul adultilor care au dat de el in mediul online. Micutii de 7 ani sunt invatati, cu ajutorul imaginilor, mai multe pozitii sexuale.

Toate sunt avansate si complicate, iar modalitatile de a le pune in practica sunt explicate pas cu pas. Educatie sexuala pentru copiii de 7 ani! Site-ul online din Belgia a starnit revolta. Pe el, micutii pot invata ce este o felatie, o tehnica de sex oral cu doua degete sau o pozitie ‘deep cave’ (pestera adanca).
Site-ul Alles over seks (Totul despre sex) a fost lansat de Sensoa. Este un centrul pentru sanatate sexuala din regiunea Flanders, din Belgia. Pe site-ul web, organizatia descrie in scris si vizual diverse pozitii si acte sexuale.

Pe langa asta, site-ul trateaza si subiecte delicate ca sarcina neplanificata sau BTS-urile (boli cu transmitere sexuala), informeaza metro.co.uk. Pe site apar si diferite jucarii erotice care sunt insotite cu instructiuni de folosire.

Tehnicile orale sunt explicate intr-un mod cat mai clar. Pentru ca cei mici sa inteleaga, sunt facute comparatii cu diverse obiecte si lucruri stiute de ei. De exemplu, tehnica ‘pasarea Colibri’ efectuata in cadrul sexului oral:
„Fa cu limba ta miscari rapide peste penis, cum fac aripile unei pasari colibri. Poti aplica aceasta tehnica peste tot, de la testicule pana la capul penisului.”
Initial, site-ul a fost construit pentru cei de 15 ani. Dar a inceput sa fie recomandat si celor de 7 ani din scolile belgiene. Conform presei locale, siteul a fost recomandat tuturor elevilor din Belgia, mai ales din solile primare. Parintii au ramas socati sa vada pozitiile si imaginile de pe el.
„Eu cred ca sunt perversiuni. E un lucru bun ca un astfel de site exista, dar nu cred ca un copil va intreba cate pozitii sexuale exista sau daca au nevoie de droguri pentru a simti placere sexuala”, sustine Leire, un parinte ingrijorat.
Pana in prezent, site-ul a primit si laude si critici din partea parintilor. Acestia sustin ca imaginile sunt prea explicite si vor ca site-ul web sa trateze situatia cu delicatete.
SURSA:ciao.ro

Trimiteti mai departe